På European Bunker Day kan du opleve bunkeranlægget 10. batteri ved Hirtshals formidlet i børnehøjde.

På European Bunker Day kan du opleve bunkeranlægget 10. batteri ved Hirtshals formidlet i børnehøjde, og se bunkerne med en tysk soldats øjne. Det er en enestående mulighed for ikke kun at se tyskerne som en del af en besættelsesmagt, men også som mennesker, der skulle udføre en mission.

Turen består af en spændende skattejagt, gennem bunkerne og de lange løbegrave. Vi fortæller historien og sætter fantasien i gang. Turen tager udgangspunkt i en børnefolder – der formidler livet for en tysk soldat i Hirtshals under besættelsen. Vi samles til sidst, når skatten (forhåbentlig) er fundet og taler om hvordan det har været, at gå i fodsporene på en tysk soldat.

Målgruppe 9 til 13-årige i følge med voksen.

Pris 60 kr. pr. barn og voksne kan gratis følge med på turen.

Tilmelding nødvendigt til:kristella.droescher@gmail.com

Foto: Hirtshals Turisme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *