POSTNORD: 10 markante kvinder hyldes på ny frimærkeserie.

Det er kvinder, der igennem tiden har haft en stor betydning for kvinders rettigheder og ligestilling. Vi kalder dem markante kvinder, og vi sætter fokus på 10 særligt udvalgte kvinder, som indenfor hvert deres fag og felt har markeret sig og efterladt markante aftryk.

Hos PostNord arbejder vi for ligestilling og diversitet. Derfor bringer vi i anledning af Dansk Kvindesamfunds 150-års jubilæum nu en hyldest til markante kvinder ved at forevige dem på en række frimærker. Igennem PostNords knapt 400-årige historie har der kun været bragt 60 frimærker med “almindelige”, navngivne mennesker. Heraf har de 50 været af mænd, og kun 10 af kvinder. Det ændrer vi på nu.

Mod og viljestyrke

Fælles for de 10 kvinder er, at de alle har haft stor passion og engagement i det, de har foretaget sig. Uanset, hvor meget modstand, de har mødt, har de haft modet og viljen til at lykkedes med deres drømme og resultaterne af deres arbejde kan stadigvæk ses den dag i dag – til gavn for os alle.

En anden fællesnævner er, at disse markante kvinder ikke altid har opnået den anerkendelse og opmærksomhed i deres samtid, som de fortjente. Det vil vi i PostNord gerne gøre vores for at rette op på.

Læs mere om de 10 kvinder ved at klikke her

Kilde : Postnord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *