Politiet gør endelig status over afholdelsen af karnevallet i Aalborg

”Dette års karneval har dog været præget af nogle få alvorlige episoder, fire anmeldelser om voldtægt, en anmeldelse om blufærdighedskrænkelse, og en sag om vold mod tjenestemand. De fire anmeldelser om voldtægt efterforskes intenst og i en af sagerne er anholdt er der anholdt en mistænkt. Ud over disse alvorlige sager, har der været foretaget fem anholdelser. Af de fem er der to der er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og to personer er sigtet for vold mod politiet.

Der er skrevet under ti sager vedrørende overtrædelser af ordensbekendtgørelsen, hvor der ikke har været foretaget anholdelser. Derudover er der skrevet omkring 45 sager for besiddelse af euforiserende stoffer.”, udtaler Anders Uhrskov.

”Der har været anslået 90000 mennesker til karnevallet i dag, men det ændrer ikke ved, at de fire sager vedrørende voldtægt er fire for mange. Det er meget beklageligt, at den slags sager er med til at skæmme den folkefest, som et karneval er. Vi arbejder med sagerne i dette øjeblik, og efterforskningen er i fuld gang og derfor kan vi ikke udtale os yderligere om sagerne nu” udtaler politiets leder af aktionen, vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

Der er endnu ikke taget stilling til hvorvidt der skal ske fremstilling i grundlovsforhør for nogle af de anholdte.

”Karnevallet er generelt afholdt i en god stemning, på trods af de alvorlige hændelser, der har været.” siger Anders Uhrskov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *