Efter 2 års nedlukning er der igen Fiskefestival i Strandby.

Efter 2 års ufrivillig nedlukning er det dejligt, at vi igen kan afvikle vores Fiskefestival på havnen i Strandby. Sådan lyder det fra Bestyrelsen.

Sæt X i kalenderen lørdag den 18. juni 2022.

Vi begynder denne festlige dag med hyggelig harmonika musik kl.: 10:30. Det er Henrik, Henning og Birgit der underholder.

Denne trio afløses kl.: 11:50 af All Workers Brass Band som spiller et repertoiret af allround populær swing- og jazz musik.

Når klokken er 11:00 ankommer årets åbningstaler med et af Søværnets patruljefartøjer. Åbningstaleren er Karl Erik Slynge, direktør hos Trigon og formand for Frederikshavn Erhvervsforening. Han modtages med kanonsalut.

Efter talen vil de forskellige boder åbne og du kan nyde fastfood, tørfisk eller en dejlig fiskeplatte. Der vil være en bar ude på kajen og en inde i auktionshallen. Inde i auktionshallen vil der være en bod hvor du kan købe friske fiskeprodukter.

Der vil være åbent skib på Søværnets patruljeskib og ALVILDE fra kl.: 11:30. På sidstnævnte vil der være mulighed for korte sejlture. Der vil være udstilling af biler fra Uggerhøj og Rørbæk biler på kajen.

Børnene kan more sig på en hoppeborg og der vil være et røre bassin med fisk og skaldyr.

Områdets dagplejere har kaffe på kanden og et fint kagebord.

Så tæt på Skagen, behøver Mads Toghøj & Søren Bøje ikke nogen særlig præsentation, denne fantastiske duo spiller fra kl.: 13:00.

Fiskefestivallen lukker kl.: 16:00 og Lions Club Bannerslund siger tak for denne gang og på gensyn næste år.

Kilde: Lions Club Bannerslund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *