VIDEO: Vendsyssel FF måtte nøjes med 1-1 mod HB Køge.

Vendsyssel FF tog i dag søndag eftermiddag kl 14 imod HB Køge på Nord Energi Arena. De trofaste hjemme fans var klar med trommer og konfetti og håbede på , at nu kunne de slutte af på hjemmebane med en sejr. Men sådan skulle det ikke gå.

Selvom det var hjemmeholdet som kom bedst fra start. Bare efter 10 min var det Panagiotis Armenakas der kunne bringe Vendsyssel FF foran med 1-0 med sit første mål siden August 2021. Kampen blev mere og mere en skud duel hvor begge hold gik fra det ene skud på mål til det andet. Efter pausen var det Casper Jørgensen ( HB Køge) der tog et træk ind i feltet og sendte kuglen mod kassen. Bolden ramte Mads Greve på vejen, og så var Marcus Bundgaard chanceløs i målet nu stod der 1-1 efter 54 min . Vendsyssel blev mere og mere stærke men kom dog ikke på måltavlen selvom bare efter et kvarter i anden halvlej var det igen Panagiotis Armenakas der igen kom til bolden men den ramte dog desværre stolpen så ingen 2-1 sejr i denne omgang. Kampen ender 1-1 mellem Vendsyssel og HB Køge. Næste kamp er på udebane for Vendsyssel da de skal møde Fremad Amager i en direkte kamp om tredjepladsen i nedrykningsgruppen.

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *