Friluftsliv i nye naturområder.

Ny natur etableres ofte ud fra hoved hensyn til klima, vandmiljø og biodiversitet. Friluftsliv i områderne kan være nøglen til lokal opbakning og god samfundsøkonomi i projekterne. Hvordan sikrer vi, at det sker, og at det bliver en succes?

En forsker sætter rammen med skarpe fakta om natur, landskab og friluftsliv, og om det er lykkedes at skabe gevinster for friluftsliv i bl.a. skovrejsnings- og vådområdeprojekter. Lokale og nationale aktører bliver klogere på, hvad de hver især og i samarbejde kan gøre for at sikre friluftsliv i nye naturområder.

Der blev snakket om fordele, muligheder og barrierer for at tage hensyn til friluftsliv i forbindelse med ny natur. Det vil bl.a. ske ved at trække på erfaringer fra allerede igangsatte projekter.

Debattører var: Søren Præstholm, Mogens Gade, Søren Møller, Bjarke Lauersen, Birgit Stenbak Hansen, Annesofie Bjerre,

Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *