Film bliver optaget i Hirtshals. Kan du hjælpe??

Simon Christensen går på filmuddannelsen Via film og transmedia i Aarhus, de er i gang med deres eksamensprojekt lige nu, hvor de laver en transmediakampagne, som skal sætte fokus på skrald i havet og på strandende som er et stigende problem, en af de elementer de laver er blandt andet en brandfilm, i samarbejde med en dansk virksomhed som laver bæredygtigt badetøj ud af brugt fiskegarn.

Man optager scenerne i næste uge i Hirtshals, og området omkring, da de er studerende har de ikke det store budget til at kunne føre deres visioner helt ud, så derfor har de lavet det her opslag, for at høre om folk herinde kunne have lyst til at støtte projektet økonomisk, et hvert beløb er en kæmpe hjælp.

De håber at deres film også vil kunne sætte fokus på området og naturen, hvilket forhåbentligt vil kunne tiltrække flere til Nordjylland. Støtten vil gå til at finansiere deres projekt i form af udstyr, kost, rekvisitter mm. Man kan skrive sin mail i donationen, og så vil de sende den færdige film, hvis i ønsker at se den. Hvis man vil donere, kan man sende på mobilepay til mobilepay box 7975XA

For mere info mail til Simonjeberg@gmail.com optagelserne bliver tirsdag og onsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *