Nordic Seefood i Hirtshals oplever boom i efterspørgslen.

Det er Nordic Seafood fra Hirtshals der kommer flyvende ud af 2021, med et løftet toplinje og en fordobling af bundlinjen, efter et Corona-år, hvor genåbningen af restauranter og caféer har fået efterspørgslen til at stige opmuntrende.

Den Nordjyske fiskeindustri, der er ejet af Nippon Suisan Europa B.V., har besluttet at lukke aktiviteterne i Rusland ned, som følge af krigen, skriver Fodevarewatch.dk i sine nyheder.

Men for den japansk-ejede fiskerigigant er 2021 alligevel endt lykkeligt, efter Corona-pandemien endeligt blev aflyst og man efterfølgende oplevede en helt enorm og noget uventet efterspørgsel efter firmaets produkter.

Det netop offentliggjorte regnskab for 2021, underskrevet og godkendt mandag den 16. maj i år, viser at salget af frosne fisk og skaldyr har rundet 3,1 mia kroner, fra et salg i 2020 på 2,6 mia kroner. Dvs. næsten en halv mia. kroner mere end kriseåret 2020. Skriver Fiskerforum.

Fiskerigiganten der råder over mere end 20 datterselskaber, overvejende i Europa samt i Mellemøsten, har da også i det forgangne år præsteret en næsten fordobling af bundlinjen fra i 2020 at være på 39.3 mio kroner til sidste års gode resultat på 80 mio kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *