112: AaB-Brøndby-møde afviklet i ro og orden

Nordjyllands Politi var tilstede i Aalborg midtby og ved Aalborg Portland Park i dag søndag den 15. maj 2022 både før, under og efter opgøret mellem AaB og Brøndby IF. Mødet mellem de mange fans blev afviklet i ro og orden politimæssigt set.

Politimæssigt set er mødet mellem de to superligahold AaB og Brøndby IF forløbet som forventet, fortæller lederen af politiets indsats i dag:

”Når 500-1.000 energiske fans mødes, vejret er godt, og stemningen er derefter, så planlægger vi vores indsats inden for den ramme. Vores mål har været at sikre en rolig og kontrolleret afvikling fra start til slut, og det er gået som forventet. Tilskuere fra begge klubber har kunnet komme til og fra stadion i god orden,” fortæller vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, Nordjyllands Politi.

Politiet har haft både gående og kørende patruljer på gaden i Aalborg midtby eftermiddagen og aftenen igennem i forbindelse med fodboldkampen. P.t. er der ingen sigtelser relateret til kampen:

”– Men der har været enkelte episoder eller sammenstød inde på stadion, som vil blive undersøgt nærmere,” oplyser Anders Uhrskov. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *