Nordjyllands Politi er klar til fodbold kamp i Aalborg.

I aften søndag den 15. maj møder AaB og Brøndby hinanden på Aalborg Portland Park. Ved 15-tiden ventes flere hundrede AaB-fans at gå fra Aalborg midtby i samlet flok ud mod stadion.

Her i Nordjyllands Politi er de klar til opgøret mellem de to tophold:”Det er forår, og folk vil gerne ud og have en god oplevelse. Det er samtidig slutspillet; det er sidste hjemmekamp, og der er medaljer på spil. Det kan alt sammen mærkes i byen, og derfor vil vi også være mere til stede og mere synlige i bybilledet op til og under kampen for at sikre tryghed, ro og orden under den festlige begivenhed,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, som leder politiindsatsen på dagen.

Man vil i Aalborgs gader og ved stadion bl.a. kunne se patruljebiler og dialog betjente i gule refleksveste. Betjentene sørger for at få en god snak med kampens tilskuere – herunder tilrejsende fans – om forventningerne til aftenens forløb.Anders Uhrskov vil ikke sætte tal på, hvor mange betjente Nordjyllands Politi stiller med:”– Men vi forventer rigtig mange feststemte mennesker på gaden, og vi skalerer selvfølgelig vores indsats derefter,” slår Anders Uhrskov fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *