Kom med på bustur med Vendsyssel FF til Hobro. Helt gratis.

Torsdag d. 19. maj går turen mod Hobro og forhåbentligt 3 point. Derfor vil vi gerne inviterer dig med på denne helt fantastisk udebanetur. Vi har op til max. 100 pladser på turen.

Kl. 16.30 Afgang fra Nord Energi Arena. På bussen vil der være sponserede:-Sodavand-Øl-Sandwich-Chips Herudover vil der, til de første 50 der tilmelder sig, være en Select supporter spillertrøje. Det er dem der skal være i bus nr. 1.(her vil være et begrænset antal i hver størrelse)-Gratis Billet til kampen .

Vi forventer at lande i Hjørring igen kl. 22.00 Skal du med på turen så skriv en sms til: Mikael Thirup på: 50481674 Husk at skrive dit navn i beskeden. Du vil få en sms tilbage, med oplysning om du er tilmeldt, om du er en af de 50 første der får en Supporter spilletrøje. Du får besked på om du er i bus nr. 1 eller 2 eller om du kom for sent til at komme med. Der skal fra Vendsyssel FF Support lyde en stor tak til alle, der har været med til at gøre denne tur muligt: VendsysselFF . Divisionsforeningen .Føtex Hjørring Carlsberg. Jørns Busrejser.OK Snack.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *