Besøgende strømmer til Vesterhavs Bazar i Hirtshals Idrætscenter.

Allerede inden klokken var 10 var der masser af besøgende til Vesterhavs Bazar i Hirtshals Idrætscenter. Det hele blev skudt i gang med åbningstale af de to arrangører Marianne Agerholm og Tanja Nielsen og så var Vesterhavs Bazar skudt i gang for anden gang og der er som altid gratis entré.

En bestemt bod var rigtig godt besøgt. Den tilhører Tania Popova som sammen med sin venner fra Ukraine har fået en bod med alverdens pynt fra deres hjemland.

Tania Popova med venner .

Den dygtige moleræv, natur, nordlys mm, fotograf Arturs Pirazkov er også at finde på Vesterhavs Bazar. Her både udstiller men også sælger han sine fine billeder i form af plakater, kopper, postkort osv. Kom fordi hans stand og få en snak om hans flotte billeder. Arturs elsker og fortælle om sine billeder.

Arturs Pirazkov på sin stand.

Ud over de mange fine stande kan man også få hygget sig med kaffe og kage som kan købes i selve hallen. Vesterhavs Bazar holder åbent til kl 14 i dag fredag D 13 maj.

Tekst/foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *