Svar fra BaneDanmark angående fejl på bommen i Søndergade.

Vi skrev for noget tid siden at der flere gange har været problemer med bommen på Søndergade når toget kommer.

Vi fik et svar fra Nordjyske Jernbaner om at vi skulle have fat i Bane Danmark for at få yderlige svar da det er dem som står for driften . Det har vi så fået nu.

”Hvis der opstår fejl på et overkørselsanlæg, træder en sikkerhedsprocedure i kraft for at undgå farlige situationer. Lokomotivføreren vil i god tid blive varslet om fejlen af de automatiske signaler ude på strækningen, inden toget kommer til overkørslen. Herefter skal lokomotivføreren standse helt op inden overkørslen, orientere sig og advare trafikanter med hornet, inden toget langsomt kan passere overkørslen. I forlængelse af, at der har været et antal fejl på overkørslen i den senere tid, vil Banedanmark nu analysere fejlene for at identificere hvilke yderligere tiltag, der kan sættes i værk med henblik på at reducere antallet af fejl på overkørselsanlægget”.

Skriver Mads Nørgaard-Larsen Presserådgiver hos BaneDanmark til Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *