Madoasen er nu også åbnet i Frederikshavn.

Så kom dagen hvor Madoase startede op i Frederikshavn i dag. Man fik besøg af Rasmus der er stifterne af foreningen. I Hjørring hvor Madoasen hører til, er de nu Danmarks største udleverings sted, dog med de mindste lokaler. “Tak for I støtter op og tak for de bidrag i støtter med. Alle arbejder frivilligt ingen er lønnet alt går til driftsudgifter” lyder det fra Madoasen. Har man lyst til at støtte deres frivillige arbejde i Madoasen. Modtager de gerne donationer til den daglige drift, samt så de i fremtiden kan forhindre endnu mere madspild Donationer kan gives i vores sparegris som står i deres butikker, eller på mobilpay nr.: 21866533.

Foto: Privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *