Schostakovich og hollandsk stjernebasunist i Hjørring.

Der bliver både eminent dansk musik og velkendte russiske toner, når den internationalt anerkendte basunsolist Jörgen van Rijen står foran orkestret både som solist og dirigent med Prinsens Musikkorps.Hollandske Jörgen van Rijen er solobasunist i Royal Concertgebouw Orchestra, der er et af verdens bedste
orkestre.

Han har samtidig formået at have en stor karriere som solist på sit instrument, hvor han har turneret over hele verden. Du kan glæde dig til at høre et meget alsidigt program ved koncerten, der i første halvdel sætter spot på den russiske komponist Dmitri Shostakovich og hans fantastiske musik. Her bliver der både plads til hans Festouverture, en suite kendt fra filmen The Gadfly og den meget populære Jazz Waltz no. 2, som du måske ikke lige kender på navnet – men helt sikkert genkender, når du hører den. I anden halvdel præsenterer Jörgen van Rijen og Prinsens Musikkorps dansk musik – heriblandt med van Rijen som solist i Launy Grøndahls basunkoncert.Solist og dirigent: Jörgen van Rijen, basun.

Det sker i morgen Torsdag d. 1930 hos UCN Hjørring. Skolevangen 45 i Hjørring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *