Har du tegn på stress? Forebyg stress! Gratis online foredrag.

De fleste af os har nok prøvet at føle os stressede. Måske flyver alle de ting, du skal huske, gennem hovedet på dig, når du skal til at sove? Eller du har svært ved at koncentrere dig?

Det kan også være, du glemmer ting eller bliver hurtig vred? Men er det stress? Og skal du gøre noget ved det?Stress er ikke et modefænomen. Stress er skyld i en million fraværsdage årligt, 30.000 hospitalsindlæggelser, 3000 førtidspensioner. Det er en tilstand, der er langt nemmere at håndtere, hvis den bliver taget i opløbet.

Konsekvenserne kan være alvorlige, hvis du lader stå til. På dette online foredrag sætter jeg fokus på stresssymptomer og ikke mindst nogle af de vigtigste årsager til stress. Stress behøver fx ikke at have noget at gøre med, du har travlt. Det er måden, du har travlt på, der er afgørende. Dette foredrag giver dig svar på:• Hvad er symptomer på stress?
• Hvad er nogle af de hyppigste årsager til stress?
• Hvordan kan du identificere dine stress-katalysatorer?

Det sker : TIRSDAG DEN 24. MAJ 2022 KL. 19.30-20.00 ved Psykoterapeut Jeanette Sander . Mere info klik på navnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *