Der er gang i opsætningen til dette års Naturmøde.

Nu starter det! Vi kan begynde at dufte træpallerne i Thunderdome teltet og mærke spændingen stige inden Naturmødet, for opbygningsholdet er rykket ind på havnen i Hirtshals lyder det fra NATURMØDET 2022 ! Stille og roligt bliver hele Naturmødet bygget op, og de sidste detaljer kommer på plads, så vi kan byde alle velkommen til nogle gode (solbeskinnede ) dage i Hirtshals d. 19. – 21. maj. Du kan begynde at glæde og forberede dig med årets program på Naturmødets hjemmeside: https://naturmoedet.dk/natur…/program-for-naturmoedet-2022Du kan også allerede nu hente Naturmødets app til din telefon, hvor du finder mange gode informationer.

Tekst/foto: Naturmødet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *