Nordjyske Jernbaner syntes ikke der tit er fejl ved bommen i Søndergade.

I går eftermiddags mandag var der igen problemer med jernbane bommen på Søndergade. Vi har fået svar fra Nordjyske Jernbaner på vores mail vi sendte til dem. De syntes ikke der er fejl ved bommen.

“Det er helt korrekt, at der i går var en fejl på bommen på Søndergade (som i vores sprog hedder Overkørsel 52). Da fejlen blev opdaget, udførte vores lokomotivfører de procedurer, der skal til ved sådanne fejl, således at der ikke var fare for den øvrige trafik. Der blev også tilkaldt tekniker til overkørslen, som fik rettet fejlen således at vi kunne komme tilbage i normal drift. Det er ikke vores vurdering af der er markant flere fejl ved Overkørsel 52, end hvad vi ser ved de øvrige overkørsler.” fortæller Martin Sort Mikkelsen som er Adm. Direktør | CEO ved Nordjyske Jernbaner til Hirtshals-avisen.dk.

Det er Banedanmark der står for de Danske jernbaner i landet og også dem som står for diverse bomme i landet. Dem mangler vi stadig et svar fra.

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *