Tragisk hændelse: Barn fundet druknet i Aalborg.

Nordjyllands Politi fik i dag, d. 9. maj 2022 kl. 11.11, anmeldelse om en tragisk ulykke i Frejlev i Aalborg. En 5-årig pige fra Specialbørnehaven Væksthuset blev fundet afgået ved døden efter en tragisk drukneulykke i et bassin tæt ved børnehaven. Redningsmandskab og politi blev straks kaldt frem til stedet, men pigens liv stod desværre ikke til at redde. De pårørende er underrettet.

Det oplyser den ansvarlige for politiets undersøgelse af sagen, politikommissær Michael Olesen, der tilføjer, at pigen kortvarigt var forsvundet fra børnehaven, og i forbindelse med personalets eftersøgning, fandt man pigen i bassinet.  

Han understreger, at politiet nu skal kortlægge de nærmere omstændigheder. 

”Der er tale om en dybt tragisk ulykke, og alle er meget chokerede. Vi er i øjeblikket i færd med at undersøge sagen og forløbet før, under og efter denne tragiske ulykke. Derfor kan vi ikke udtale os yderligere om sagen lige nu – der er både et hensyn at tage til de pårørende, efterforskningen og børnehavens børn og ansatte,” siger politikommissær Michael Olesen. 

De pårørende er blevet underrettet, ligesom der er sat initiativer i gang for at tage hånd om børn, ansatte og forældre i børnehaven. Der er rekvireret ekstra personale til Specialbørnehaven Væksthuset fra nærliggende institutioner, og kommunens kriseteam var kort efter ulykken på stedet, for at tage hånd om voksne og børn med behov for støtte. Kriseteamet vil den kommende tid være tilknyttet Væksthuset og  tage sig af involverede med behov for ekstra støtte.

Politiet har aktuelt ingen yderligere kommentarer til denne tragiske hændelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *