Jernbane bommen gik igen i koks på Søndergade mandag eftermiddag.

Det er ved at være næste flere gange om måneden at jernbane bommen i Søndergade ikke virker. Her mandag eftermiddag var der igen problemer med bommen som ikke gik ned da der kom tog. Efter en times tid virket den dog igen. Det er nogle måneder siden at der skete et uheld ved Søndergade hvor en bilist blev ramt af toget da bommen heller ikke gik ned. Heldigvis skete der ikke alvorlig personskade men hvad kan det næste blive.

Vi har her på www.hirtshals-avisen.dk sendt en mail til Bane Danmark som står for driften af bommen, for at få svar på hvornår der kommer styr på op og ned lukning af bommen så der ikke sker flere uheld. Vi afventer svar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *