Fiskeriministeren svarede på spørgsmål.

Det er det perfekte vejr at have besøg af Fiskeriministeriet i Hirtshals i dag mandag. Fiskeriminister Rasmus Prehn har været rundt og se Hirtshals by og i morges som vi har skrevet om tidligere var han en tur på Hirtshals Fiskeauktion og bagefter en tur ude og se Nordsøen Oceanarium og nyde en kop kaffe og morgenmad.

Kl 10 gik turen så til havnen hvor der var opsat telt med kaffe, kage og sandwich til de besøgende. Vejret er jo perfekt så flere havde valgt at nyde udsigten ud over vandet imens der blev snakket om fiskeri mm.

Flere fiskere og borgere satte sig ned og fik en snak med Rasmus Prehn. Det gik lige fra sælbestanden i Danmark til den dyre brændstof til bådene samt hvorfor der er stop for fiskeri i Østersøen. Du kan få en snak med Rasmus Prehn nu her frem til kl 14 hvor der så er frokost og så skal han lige hurtigt til Hjørring Gymnasium. Du kan møde ham igen fra kl 16 til 17 i teltet bag Café Møller ved Jollehavnen

Her kan du se lidt billeder fra havnen af og nederst en lille video fra teltet.

Tekst/foto/video: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *