Fiskeriministeren ringede Hirtshals Fiske Auktion i gang. (Video)

Mandag er Fiskeriminister Rasmus Prehn et smut på besøg i Hirtshals. Kl 07 ringede han med klokken hos Hirtshals Fiskeauktion. Se video nederst.

”Det blæser om det danske fiskeri. Det er et presset erhverv.  Både i Danmark og i EU har vi truffet hårde, men nødvendige beslutninger, og det kan mærkes i dansk fiskeri. Som fiskeriminister ligger det mig rigtig meget på sinde at møde dem, det handler om. Derfor flytter jeg mandag Fiskeriministeriet fra Slotsholmen i København til kajen i Hirtshals. Her er der kaffe på kanden, og så er jeg ellers klar til at høre på bekymringer, forslag og idéer fra de lokale fiskere. Mit mål er klart. Der skal også i fremtiden være fisk i de danske have og dermed forudsætningen for et stærkt dansk erhvervsfiskeri.” Fortæller Fiskeriministeren.

“Efter vi har været her og ringe med klokken tager vi et smut til Nordsøen Oceanarium hvor vi får en rundvisning og derefter er der morgenmad. Kl 10 er vi at finde på Havnen i Hirtshals igen” fortæller Rasmus Prehn til Hirtshals-avisen.dk

Fiskeriministeriet på havnen holder åbent kl. 10-17 d. 9. maj 2022. Fiskeriminister Rasmus Prehn er til stede kl. 10-14 og 16-17.

Fiskeriministeriet på havnen byder på åben dialog med skiftevis ministeren og embedsmænd fra ministeriet. Alle er velkommen.

Fiskeriminister Rasmus Prehn åbner også fiskeriauktionen i Hirtshals kl. 7.00.

Pressen er velkommen til hele programmet.

Sted: Jolleklubben ved Cafe Møller, Havnegade 7, 9850 Hirtshals

Fra Fiskeriministeriet på Havnen kan du møde:

Fiskeriminister: Rasmus Prehn
Direktør i Fiskeristyrelsen: Nanna Møller
Departementschef i Fiskeriministeriet: Morten Niels Jakobsen
Kontorcheferne i kontoret Bæredygtig Fisk i Fiskeriministeriet: Nis Christensen og Nicolai Højlund
Konstitueret vicefiskeriinspektør i afdelingen i Frederikshavn: Tim Rasmussen Schjoldager

Foto/Video: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *