Kan du hjælpe Emmersbæk Kirke??

Emmersbæk Kirke har brug din hjælp I forbindelse med, at vi i de kommende dage skal ophænge en udstilling af broderede fisk (Fisk i stimer) i Emmersbæk kirke, vil vi være meget taknemlig, hvis nogen kender nogen, der har mulighed for at skaffe os lidt fiskenet, der kan bruges til ophængningen (til låns eller til købs).Vi har brug for 3 net a ca. 5,5×2,1 m og et enkelt på ca 1,8×2,1 m. Nettene skal hænge indendørs, så de må ikke give lugtgener i kirken. Hvis du kender nogen, der kan og vil hjælpe må du meget gerne give besked hurtigst muligt. Vi skal i gang med ophængningen på tirsdag. Lyder det fra Emmersbæk kirke.

Kontakt dem her hvis du kan hjælpe: https://www.facebook.com/hirtshals.sogn/ skriv til dem på deres messenger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *