Åbning og reception af Café Bawærk i Hirtshals.


I et lille hyggelig hus på Hjørringgade 9 i Hirtshals har man i længere tid gået og arbejdet med at få åbnet en café. Nu er det så sket. Café Bawærk slog lørdag eftermiddag kl 13 dørene op til reception i den dejlige hyggelige klassiske Café.

Det var Dorthe Schaltz der kl 13 kunne byde på god mad og en forfriskning. Huset har haft forskellige ejere, der har været fiskerestaurant og inden Dorthe overtog huset har Jeanett Beatrice og Rita Bodin kørt Café Huset.

Med masser af gaver fra venner og bekendte ja faktisk så mange at de fyldte et helt bord og noget af terrassen udenfor, var der lagt op til en rigtig hygge dag med masser af mennesker fra nær og fjern.

Efter receptionen i dag åbner Café Bawærk således.

Tirsdag den 10. maj kl. 08:00 – 17:00.

Åbningstiderne er herefter: Lavsæson: tirsdag – søndag kl. 08:00 – 17:00 Højsæson: Alle dage kl. 08:00 – 17:00.

Du kan besøge dem på deres Facebook her https://www.facebook.com/cafebawaerk eller på deres hjemmeside http://bawaerk.dk/.

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *