Saunabåden “MS Surf og Natur” blev indviet.

Selvom vejret var lidt gråt men stadig varme temperaturer i luften var en del mødt op fredag eftermiddag til indvielse af den nye saunabåd som står ved Hirtshals Kro. Det var da også et ganske flot navne skilt der er blevet lavet som skal pryde saunabåden som har fået navnet ” MS SURF OG NATUR”.

Det er de to venner Mads Bruun og Lars Kruse fra Surf og Natur der har fået ideen til båden. Båden blev indviet med champagne og gaver fra venner og bekendte. Bagefter kunne folk der havde lyst, klæde om og få en tur i saunabåden. Der skal også lyde et STORT TILLYKKE fra Hirtshals-avisen.dk .

Jens Bruun stod for de sprøde pølser på grillen og inde på Hirtshals Kro var der musik med Chris Borup.

Indvielsen slutter af med mad og drikke på Hirtshals Kro. Du kan besøge Surf og Natur her https://www.facebook.com/Surfognatur

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *