Så er der snart Hjørring Dyrskue 2022.

Hjørring Dyrskue løber af stablen den 17. og 18. juni 2022 Dyrskuepladsen Halvorsmindevej 31
9800 Hjørring.

Så kom og vær med, når landsdelens største dyrskue får besøg af op mod 30.000 gæster. Landsdelens største dyrskue. Foregår over to dage i juni. Samler omkring 30.000 gæster.

På Hjørring Dyrskue er der masser af aktiviteter for både store og små. 

For de mindste er det som regel en kæmpe oplevelse at komme helt tæt på de mange flotte dyr og de store maskiner. Derudover sørger Det Aktive Hjørne for, at børnene ikke kommer til at kede sig.

For det ældre publikum er både dyr og maskiner også en oplevelse, men derudover er der rig mulighed for at få udfordret sine smagsløg, når mere end 20 fødevareproducenter uddeler smagsprøver og sælger deres lokalt producerede varer.

På Hjørring Dyrskue bliver der udstillet et bredt udsnit af maskiner lige fra de helt store landbrugsmaskiner til havetraktorer og andre maskiner, der primært henvender sig til hobby-folket. Så uanset om man står over for en reel handel, eller om man blot drages af benzin og store motorer, så bliver der masser at fornøje sig med på de i alt næsten 41.000 m2, som maskinudstillingen fylder.

I Madbazaren kommer 40 producenter og præsenterer deres udvalg af unikke produkter. Her får man en kulinarisk rejse – ser, dufter og smager på noget af det bedste af Dansk Landbrug og får historien bag produktet direkte fra producenten.

Der vil som de foregående år også være mulighed for at holde spisepause i Madbazarens cafe, hvor nogle af producenterne sælger små retter fra deres stand. Der kan også købes øl fra lokalt bryggeri samt saftevand.

I Madbazaren kommer 40 producenter og præsenterer deres udvalg af unikke produkter. Her får man en kulinarisk rejse – ser, dufter og smager på noget af det bedste af Dansk Landbrug og får historien bag produktet direkte fra producenten.

Der vil som de foregående år også være mulighed for at holde spisepause i Madbazarens cafe, hvor nogle af producenterne sælger små retter fra deres stand. Der kan også købes øl fra lokalt bryggeri samt saftevand.

Her kan du se nogle af de udstillere der kommer i madbazaeren.

På Hjørring Dyrskue finder du også eksempler på mindre produktioner på landet. Det kan fx være pels eller dyrkning af lavendel. Endelig er der også en række områder inden for husflid, der bliver præsenteret. Det kan fx være knipling, strik, bogbinding og trædrejning.

Vendsyssel Husflid udstiller igen i år på Hjørring Dyrskue.

Der er ti stande, der alle er bemandet, så der er mulighed for at følge arbejdet med fremstillingen af de forskellige emner. Tidligere var det i stor stil brugsting der blev fremstillet i husflidsforeningerne. I dag bliver der også lagt vægt på at videre udvikle de gamle teknikker, så det følger tidens trend. Mange designere har fået øjnene op for værdien i at bruge de gamle teknikker i nye klæder.

Af arbejdende stande kan nævnes bogbinding, trædrejning, ben- og hornarbejde, knipling, filtning, hardanger, strik og orkis, stenarbejde og hækling.

Der vil også være Strik Cafe, hvor der er mulighed for at prøve magic loop, forskellige opslagsteknikker, vævestrik, tofarvet patent og glatstrikning uden at strikke vrang.

Vendsyssel Husflid arrangerer i løbet af året flere kurser med dygtige instruktører i Saltum, Brønderslev og Hjørring. Kurserne bliver løbende slået op på www.vendsyssel.husflid.dk.

Hjørring Dyrskue etablerede i 2017 et helt NYT område kun til Outdoor relaterede udstillinger. Vi ønsker at vores gæster kan få oplysninger om hvor og hvad, der kan opleves i naturen, og at de kan købe relevant grej til dette..

Vi forestiller os udstillere, som ønsker at oplyse om outdoor aktiviteter eller at sælge udstyr til et aktivt udeliv. Aktiviteterne kunne f.eks. være grilning, rygning, opvisninger med hunde, falke o.l. Salg af udstyr kunne være til fiskere, jægere, MTB cyklister, vandrefolk, naturevents, rejser etc.

Læs mere her http://www.hjorringdyrskue.dk/forside .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *