Brinck isenkram i Hirtshals søger medarbejder.

ER DU VORES NYE SALGSASSISTANCE?/FERIEAFLØSER?

At arbejde hos Brinck isenkram, giver en varieret hverdag med en stor kundekontakt.

Jobbet består af :-Kassebetjening og kundeservice. -Varehåndtering. -Opfyldning og trimning af butik. -Rengøring i butik. -EVT DEKORATION.

Forventninger til dig :-

Du er smilende, udadvendt og gerne med humor -Du er holdspiller. -Du er initiativrig og får tingene gjort. -Du er stabil og arbejdsom. -Du er fleksibel og kan lide at have travlt. -Du må meget gerne have en baggrund fra butik, men ikke et krav. -Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar. -Kan arbejde ekstra fra uge 20-34.

Hvis ovenstående lyder som et job for dig og du kan nikke ja til følgende, så er det måske dig vi står og mangler. Jobbet kan søges ved at sende en ansøgning til brinck9850hirtshals@gmail.com, eller kom personligt ind i butikken i Hirtshals.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *