13 maj er der igen Vesterhavs Basar i Hirtshals Idrætscenter.

Så sker det igen. Den store Vesterhavs Basar som sidste gang var en kæmpe succes med mange besøgende og mange boder.

Ved næste Vesterhavs Basar, Fredag d. 13 maj fra 10.00-14.00 i Hirtshals idrætscenter, er de så heldige også at få besøg af Winga som sælger smukke smykker og hårpynt. Derudover er der Vesterhavs Basar søndag d. 26/6 og søndag d. 31/7.

Den 13 maj får de igen besøg af Rikke Ella Andrup, som er indehaver af de to forlag Forlaget Petunia og Forlaget Nelumbo. Rikke vil give jer rig mulighed for, både børn, unge og vokse, at blive inspireret i spændende læsning.

Tupperware behøver ingen præsentation, kvaliteten kender vi alle til. Vesterhavs Bazar er rigtig glade for at der allerede er så mange som har vist interesse til deres næste Vesterhavs Basar. Tupperware er også at finde fredag d. 13 maj i Hirtshals Idrætscenter fra kl 10 til 14. Kom op i hallen og kik, der er rigtig mange fine boder.

Du kan gå ind og læse mere om Vesterhavs Basar på Facebook. Klik her https://www.facebook.com/profile.php? id=100078677349653

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *