Så nærmer Sindal Marked 2022 sig.

Velkommen

Igen i år har de fornøjelsen at invitere dig og hele din familie til hele Nordjyllands familiemarked i Sindal. Sidste år gæstede rigtig mange Sindal Marked. Det håber de vil gentage sig i dagene fra torsdag den 26. maj til og med søndag den 29. maj 2022. Boderne åbner klokken 10.00 om torsdagen og de øvrige dage klokken 9.00.

Markedspladsen

På markedspladsen finder du Sejr’s store, børnevenlige tivoli, der også i år finder vej til Sindal Marked. Du kan også finde tombola, pølsevogne, grillbar, isbar, stort markedstelt med musik hele dagen og meget, meget mere på pladsen.

Musik og underholdning

Også dette år har vi sammensat et spændende og alsidigt program med musik og underholdning for folk alle aldre. I år kan du bl.a. opleve Kandis, Tennis, Petrol, Tørfisk, Wild Rose Country Band, Ib Grønbeck, Sun-Z og mange flere. Desuden vil du søndag kunne opleve kæmpe børnedag med masser af underholdning.

Heste og smådyr

Der er heste- og smådyrsmarked alle dagene.

Du kan helt gratis udstille smådyr (dog ikke klovbærende dyr).

Gør en god handel

På pladsen finder du hele 1.500 meter med kræmmerpladser, hvor handlende fra hele landet udstiller deres varer.

De gør opmærksom på, at der ikke må medbringes drikkevarer på markedspladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *