Arrangement for frivillige den 4. maj 2022.

Hirtshals Fiskefestival inviterer 4. maj alle kommende og tidligere frivillige på en aften i godt selskab

Efter 2 års ufrivillig coronapause kan man 4. – 6. august 2022 igen deltage som medhjælper til fiskefestival i Hirtshals. Hirtshals Fiskefestival afholdes sædvanligvis den første weekend i august, hvor omkring 10.000 gæster besøger Hirtshals for at opleve byen, fisken og fiskeriet. Aktiviteterne på festivalen er selvfølgelig bygget op omkring råvarerne, men også alt det de frivillige kan og vil. Og i Hirtshals er der tradition for at løfte i flok.

”Der er simpelthen ingen fiskefestival uden de frivillige. De frivillige er rygraden i hele oplevelsen, lige fra praktikken i opsætning af smageboderne og fiskefrikadellestegning, over det venlige smil der får turisterne til at føle sig hjemme i havnebyen” siger Uffe Truelsen, der er ny koordinator for festivalen og fortsætter ”Vi vil gerne understrege at alle er mere end almindeligt velkomne som frivillige. Der er plads til de nye og de rutinerede. Der er plads til unge og ældre og dem i midten. Så tag gerne naboen under armen og med til en frivilligaften i godt selskab. Jeg tør godt at love, det går i fisk…”

”Vi glæder os til at mødes med alle frivillige, der bare venter på at komme i gang igen, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at få alle de tidligere frivillige og forhåbentligt også en masse nye med ind i det fællesskab, der præger vores festival. Det er blandt andet derfor, vi har det her nye tiltag og mødes inden Hirtshals Fiskefestival skydes i gang til august – vi kan faktisk heller ikke vente med at møde alle de frivillige og mærke energien og sammenholdet”, udtaler Ditte Sørensen, der er formand for fiskefestivalen.

Der er kommet nogle nye kræfter ind i foreningen bag fiskefestivalen, men programmet kommer til at ligne det, vi (måske) husker fra 2019 med events som fisketorv, smagsprøveboder, Local Cooking, havnerundfarter og flotte fiskebuffeter i teltene.

Program for frivilligaften 4. maj, på Nordsøen Oceanarium

17.00                 Velkomst, præsentation af den nye koordinator Uffe Truelsen, og oplæg til dialog om dette års fiskefestival og hvad de mange frivillige ønsker at opleve og bidrage med, nu og i fremtiden.

18.30                 Let anretning og god snak.

20.00                 Tak for i aften – vi ses i august!

Alle er velkomne – tilmelding er nødvendig. 

Tilmelding foregår via mail til Uffe Truelsen koordinator@hirtshalsfiskefestival.dk

Seneste tilmelding 2. maj kl. 10.00. 

De frivillige

Det flotte alsidige program med de mange aktiviteter kan kun blive til virkelighed , fordi mere end 250 frivillige hjælpere brænder for at give dig en oplevelse og brænder for Hirtshals; byen og fiskeriet. De frivillige medhjælpere er både enkeltpersoner, medarbejdere hos virksomheder, medlemmer af velgørende organisationer og lokale foreninger, der vil bidrage med viden og arbejdskraft for at festivalen kan folde sig ud over tre dage, der handler om fisk, fiskeri, læring og oplevelser. Du kan genkende alle vores medhjælpere på den traditionsrige festivaltrøje med de fire sild; ”I Fiskens Tegn”.

Har du også lyst til at hjælpe til ved Hirtshals Fiskefestival, så hører vi gerne fra dig. Vi kvitterer med en lækker fiskebuffet lørdag aften. Skriv til koordinator@hirtshalsfiskefestival.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *