Politiet holder ekstra øje med spritbilister i påskedagene.

Politiet vil over alt i landet holde påske razzia her i de våde påske dage.

”Vi ved, at spirituskørsel og for høj hastighed er blandt de hyppigste årsager til, at der sker færdselsuheld. Vi har heldigvis set, at der i de seneste år er sket en holdningsændring på området. For det er aldrig i orden at køre spirituskørsel. Men der er desværre stadigt folk derude, der ikke forstår at lade bilen stå, når de har drukket. Så derfor giver det stadigt mening at fokusere på dem”, siger politikommissær Lars Galasz.

”Hvis man sidder til de gode påskefrokoster, og kan se, at der er nogle af gæsterne, der ikke kan køre hjem, så skal man være den gode kammerat, der tør tage snakken. Det kan ende frygteligt galt, hvis folk sætter sig bag rattet, når de har drukket”, siger Lars Galasz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *